3 små ting

Jah i brist på inget så letar jag omkring helt i onödan på cyberworld + just nu hör på morfar som pratar i telefon då han hittat ett säkerligen jävligt bra takräcke till bilen på annons. Ja men nog om detta...jag är ju emot självmord men skulle man få för sig detta nån gång så ska det ju fan va ihågkommet oxå. Detta är ju ett allternativ:Nu till något mer trevligare...jag bor ju i Kebabernas stad, vi har både moské & jävligt mycke sletna kebabställen men den är dock av den bästa kvalité. En gång ner i magen & det är kört, värre än heroin missbruk! & då ska vi inte ens börja snacka om Kebabsåsen...ruskigt god!
Nu har det kommit ett trevligt nyöppnat direktimporterat snabbmat ställe från mellanöstern, vars namn för en gång skull inte slutar på "Livs" & säljer inte cigaretter & smuggel sprit under bordet. Tackar tackar...
 
(skitsnack hela upplägget, men va tvungen. Finns inte en enda kebbabnisse som skulle lagt ner så mycke pengar på reklam för sitt kött & blod till restaurang, om man nu kan kalla det för restaurang)

WWW.NÖT2008.COM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0