men tro på fan!

Tror ni inte på fan att Sportex visste att jag skulle ner till Bulgarien, & tatt sig tiden att sy upp en egen specialbyxa till mig med fastsydd ölöppnare som låg lite gömt i ena fickan... Det är service det där!

image129


Som jag trodde

Ja då ska vi först reda ut lite grejer här då innan jag fortsätter med min gjorda dag.

Apberget = där klockan står i slussarna mamma.

Så joo men som sagt, det blev ju lite mera fika idag än den vi började med hos mig, inte mer än folkan nere i stan. Det blåste så kraftigt så Alex´s krämbulle åkte i backen. Han tjöt illsket & mummlade några könsord.
Vi blåste på rejält med shopping idag & jag införskaffade mig 2 par badbrallor/sommarshorts, det var rea & jag va inte sen med att slaska fram kortet...kalaset gick på hela 399 spän...Som hittat! dessutom satt dom som en smäck. Helt enkelt jevliigt fläshiiit! Nu är det bara kebab tofflerna som saknas så blir jag en fullbordad Trollhättebo. Alex tyckte vi skulle gå på jakt i secund hand för att hitta dom mest attraktiva & få in den rätta kebab känslan, jag avböjde på ett trevligt sätt då jag med ljuv stämma sa att det blir nog fint med ett par nya trotts allt.
 
Fick även lökat mitt pass på självaste police station själv idag. 400 spän fattigare...fast tjejen i luckan va trevlig. Alex skratta högt när jag efter ett vänligt hej då, ha en bra dag sade att hon var ju trevlig, annars skall det ju blegas snett & ritas av tatueringar å annat skit dom kan få för sig. Fast iof sig så är vi ju redan med på deras amatör bilder över olika gäng. Kanske skulle fråga efter några kopior, kan tänka mig vi ser rätt fjantiga ut på dom korten. Iaf ett av korten när jag & Pelle hänger på varandra & spelar dunderfulla....hahaha det va tider det =)
Vi avslutade trippen hos Josef pizzeria, där smälldes det på Salladsbulle. (äckliga mamman)...hahaha

Dagens temperatur uppnådes till hela 27.0+ Tackar tackarrrrrr!

keepit a reealetii
see yaaaa

...

Tackar moster, det värmde som en kebab efter krogen =)

Ja vad har hänt idag än så länge då?
Jooo jag har gått upp & gjort mig i ordning, vet dock inte vad som komma skall men det märks när Alex ringer. Som just nu står & kör VM i russin i duschen.

Jag har än så länge hjälpt morfar med lite småsaker på gården. Fixat lite som vi karlar rukar göra.
Hittade en bar som vi ska göra reklam för. Dom hade även lite mingel & hitta min kära mangohalva Martin Haake som verkar va en aning självsäker & goo. Hahaha

image128

Må bra...

Alex är påväg hit på en första fika för dagen, känner på mig att detta bara komma skall på fikafronten idag.
Just nu: temperaturen visar hela 21.2+ mysiiiigt =)

skrattar

Ha..ha ha, jag skrattar åt mig själv.
Jag har under ca 15 min läst lite ur mina tidigare blogg inlägg...är det bra & skratta åt sig själv?
Är jag en aning smått sjuk eller bara jävligt rolig?

Jag tror nog jag måste få skrivit iaf minst 1 bok i mitt liv, helst flera...
Kom på nu att jag faktiskt för flera år sedan påbörjat en bok om tankar & funderingar som övergick i en form av dagens samhälle & enskilda individer...synd bara att den datorn krasha & timmar av text flög iväg, nästa gång ska jag nog skriva på papper.


Föresten kom jag på idag att jag faktiskt är väldigt lyckligt lottat som har fått chansen till att jobba med ungdomar, redan vid 21 års ålder få det ansvaret att finnas där för unga & ge dom en klapp på axeln när det är jobbigt i vardagen. Ibland kan jag känna hur jävla bra jag är som person, hur bra jag mår att jag vill hjälpa andra.
Det är underbart att få den uppgiften i livet att finnas där för andra, kärlek är när man träffar dom yngre som glider omkring i ens eget område där man växt upp & dom ser upp till en.
Det finns så mycket mer än att bara sitta på ett kontor eller laga bilar... 


me scusi

Förlåt min dåliga svenska, Krossade ägg skulle det stått.
Men man kan inte begära mer av sin son då han är uppväxt i ghettot mor =)

Så sant så, 20.0+ har vi här nere & imorn blir det ännu varmare. Hela 1 grad mer tippar väderleken på.


bla så har jag & alex vart uppe på apberget idag & tatt några kalla bärs med lite ljuvlig musik till detta...
Alex som ofta vill utforska bestämde sig för att checka läget i klocktornet...det resulterade i näst inpå nedskitning i sina egna brallor då han stötte på massa fåglar i tornet...Sen titta Robban förbi & snacka lite skit oxå. Avsluta kvällen på Skoftebyns Kvarteskrog med en stadig pizza.
Imorn blir det nya äventyr & sköna kommentarer som skall läggas på kartan.

Blood in Blood out homie!

image125

image126

image127

händer just nu

Just nu:

Precis gjort en "finns i kylen" lunch...det bidde, korssade ägg, pasta & kyckling bös...himmla gott väldigt ungkarl =)
Termomentern visar prick 20.0 + grader & Hoffmaestro dunkar ut i den ljuva försommaren.
Några kalla öl på ett Apberg med lite grillat hade inte suttit helt hundra idag.

Dessutom har jag kommit på vad jag är född till...Kö-Kim!
Idag har jag bara suttit i telefonkö 2 gånger, varav den första kö var min plats 210...smiiiidigt!
Men jag är glad ändå, solen skiner & sommaren börjar sakta med säkert bryta sig loss.
& om 26 dagar är jag påväg ner till värmen så då kan systemet hoppa upp å sätta sig på något som kallas talk to the hand =)


41 timmar

Just nu:
Precis gick jag förbi 41 hela timmar i vaket tillstånd.
Jag är trött & ändå jävligt pigg.
Resan var lång men helt klart värt det hela.

Flera fika.

Japp men som sagt fikan hos Alex satt som en smäck!
Vidare där ifrån ner till stan, där minsann smälldes det på Strandgatan utecafé, Kaffe & affroboll aka negerboll men de får man inte säga nu för tiden så ja har döpt om det till affroboll. Där va de span för hela slanten...
Det är väldigt trevligt där nere vid vattnet men väldigt mycket "kolla-på-mig-jag-har-pengar" folk. F...That. Vidare till Farsan på Fritidsgården & smällde fika där oxå. Nu har jag en aning kaffe överdos, yttligare lite rödbrunare & väldigt väldigt väääldigt mycket blondare i håret...hahaha...Im a Blondy!

Kanske döpa om bloggen till Blond-kim istället =)
Imorn är de stan & väcka millan & jimmie samt börja dagen med en fika hos dom, det har blivit standard det sissta, jag tycker ju det är väldigt trevligt frågan är om dom tycker det. Nyvakna....man ser hur ögonen rullar i panik för att få förståelse av vad som precis hänt när jag stutsar in där. Det bara lyser "Men ungjävel!! åk tillbaka till Östersund igen så vi kan få sova när vi är lediga" i pannan på dom...nja kanske inte riktigt så illa är det. =)
Imorgon kväll bär det av till bärslandet...treeevligt

Blood in Blood out, Keepit A realetyyy
 

fika

Händer Just Nu:

Befinner mig hos Alex & inväntar fika stund.
Solen skiner & alla är glada, jag är rödbrun & ikväll ska jag färga mig blondare än blondast...Fläääshiiit

Mardröm

För ca 4 timmar sen började jag lyssna på ljudboken "Lasse Wierup´s Svensk Maffia". Eftersom jag alltid somnar ca 20 min senare så är ju beräknad speltid gånger 3, räknas ungefär som så här:


En ljudbok på ca 11 timmar tar 48 timmar för mig men det hör inte hit igentligen.


Jag vet att jag somna nånstans mellan Malmö & Hells Angels kring mellan Bandidos, rätt som det var så befann jag & mina kompisar på torget här i Trollhättan, vi skulle ta nattbussen & åkte med Grästorp/Upphärad bussen som går igenom vårat område vidare ut på landet till bondehålerna. Där på bussen fanns ett gäng med yngre stupfulla killar & tjejer varpå 1 ful liten jävel vars namn Fredrik tydligen var spydig som fan. Vi gav han några chanser sen blev jag trött på skrikhalsen & gick emot han i gång på bussen samt ladda 3-4 fetisar i ansiktet. Han börja vifta & jag sparka han i magen & avsluta med ett klassiskt jämnfota hopp i ansiktet. Då blev han tyst...bussen hade alltså inte kört iväg ännu när detta hände & jag kommer ihåg hur jag tänkte när jag gick fram att ingen av mina närmaste följde med mig då senare det kom fram att alla i hela stan visste att han var högt uppsatt i en suporter klubb till Hells Angels.Nån snorunge hade lyckats ringt HA i Gbg så dom var påväg till Trollhättan för att sätta en kula i pannan på mig & det hela var en sjuk situation. Men inte bara veta det att man kommer dö, för överleva gör man inte om man har HA efter sig de är ju något som varenda Svensson vet i dagsläget. Utan polisen visste att jag räknade mina timmar i livet då nån jävla höjdare där nere i Gbg ringt & förvarnat om att det kommer bli skottlossning för dom va ute efter mig då. Det är inte humor precis!!

Jag överlever & vaknar till exakt samma händelse i berättelsen som fortfarande rullar i öronsnäckorna. Jag har alltså drömt något händelseförlopp i boken & gjort det till min egen version med mig som huvudroll i. De är rätt sjukt, så nu försöker jag lugna ner mina skakiga nerver med fiber mat. Pågen javisst fiberrikt, kellogs cornflakes fiberrikt & yogurt blåbär light 0.5% fett nästan fiberrikt samt ett stadigt jävla glas blå lätt mjölk.

Så till er alla tjejer där ute som läser detta...
Jag lovar jag är inte dum i huvudet. Kolla helst på min utsida först för jag är väldigt snygg bry er inte om insidan.


VEM?

hmmm.....
Jag har haft hela 10 besökare idag, men 33 sidvisningar.
Vem är det som bombar min sida?!?!?!?!?!

en dag i steksolen

Dagen började tidigt idag, 08:00 minst sagt.
08:40 stod Alex utanför med bilen för drive in to town. Solen sken & temperaturen visade sig vara 10+...2 snygga gubbs med solbriller & linne gör stan osäker på span. Eftesom klockan var tidigt så fanns där dock inte mycket att kolla på. Men vi fick i oss en kopp kaffe på folkans uteservering iaf.
Drivear tillbaka till my place & tar yttligare en kopp samt försöker lära Alex lite Flaring i solskenet. Dagen har bestått i promenader & allmän skitsnack, de är som vanligt alltså...

image120

image121 

image122

image123

image124
Stääeekarna...
 

El Choco + tips

Har precis lyssnatt färdigt på en av år 2007 bästa självbiografer enligt mitt tycke, El Choco av Markus Lutteman.
Den va så otroligt bra & gripande, så ja har inte ord att resuméra denna bok mer än att jag tycker varje person borde läsa denna. Förvånad blev jag iaf då sissta avsnittet i denna ljudbok var Jonas Andersson själv som pratade, han tackar sina närmaste & avslutar ljudboken med dessa ord:

"Det jag har gjort är något som är jävligt fel, och något som jag självklart inte är stolt över. Jag kan inte få detta ogjort hur mycket jag än vill, men jag tror jag kan ge tillbaka lite om jag kan får komma ut & prata med ungdomar, jag kanske kan hjälpa nån"

Jag tror att bara man har dom fem sissta orden med sig i livet, varje dag så kan man göra så mycket mer än bara vara en vanlig individ...tänk på det, Kunskap är makt!!

Nu ett litet tips, radiokanalen P3 har ett mycket bra program vars namn "P3 dokumentär" som går varje söndag.
Genom deras hemsida kan man även ladda ner dokumentärerna så har du lite tid över så gå in & ta en titt...det är väldigt intressant & man får sig verkligen en tankeställare.

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2519 

helg av dess like

I helgen har det vart fullt upp som vanligt, fredagen bestod av noppra ögonbrynen & en snabbtripp till edet. Utöver det var dagen lugn & harmonisk.
Lördagen var tidig & jag tillbringade förmiddan & eftermiddan hos min kära farmor, det var vårstädning för hela slanten! kratta nerblåsta pinnar, styra upp vägen med grus & mossrivning. Det va skönt väder sisådär bastuvarmt att gå omkring i tjock långärmat. Funderade under en hundradels secund om ja skulle ta av mig & gå i linne men avböjde det ganska tidigt då farmor av en slump fick syns på min piercing i nacken & utbröt ett: - Åhhh har du prickar i nacken oxåå pojk. det skulle nog blivit för mycket för henne att se en tatuerad kropp på det oxå. Gilla läget, tur jag inte är värmekänslig...

Lördag kväll var det fest i Sylte´s Kvarteslokal...det va mycket folk & tror minsann att detta var personligt rekord då det hann ta hela ca 2 timmar innan polisen kom denna gång. På listan stod det inte mer än narkotika razzia på samtliga festdeltagare. Detta avböjdes nog på något knepigt sätt men en avspärrning av lokalen hann det bli.
Vi missa bussen ner till korgen & det var bara att gilla läget.

Söndagen var det vilodag som vanligt men avböjde detta då vi åkte ut till överby & köpte packning till Bassens tvättmaskin. Då kom Tyskland upp på tapeten & idag har det bestämts att på fredag åker vi på en tripp ner över till alkolandet...Idag måndag ska jag bara ta det lungt, det är sol & väldigt varmt ute så nu ska jag ta min sallads lunch & sätta mig på baksidan & sola.

stryk på 2 fronter

Hej dagboken...Idag har jag solat, druckit kaffe & åkt på stryk.
Först så åkte jag på misshandel på Dekrim.se...Ett antal folk hade gett sig på mig. Dålig stil! Sen åkte jag på stryk av en flaska när jag öva Flaring i solen på baksidan. Det gjorde skit ont å nu har jag en bula.

Hej då

2 tyngaste dagar

Denna helg har bestått i 1 sak, komma vidare till Idol! iaf för min polare Mike. Jag & Alex däremot har haft helt andra saker att tänka på, kort & gott fulltids arbete på att spana brudar. I lördags brändes det ner till självaste götet själv för att dela med sig av sin ljuvliga stämma till röst. Det var svinkallt & när vi åkte från Trollhättan var det några cm snö på väggen. Alex pappi körde utan vinterdäck, vi överlevde färden & lyckades hitta kön på sisådär 1000 pers. Nog med detta så var där även 3000 fiske fantaster då även Svenska Mässan hade fiskemässa just precis på samma dag som Idol audition. Efter 2 svinkalla timmar, en vilsen halft ihjälkörd kim med 2 koppar av storlek STOR kaffe inköpta på Mc Donalds spärra dom av & vi fick med 300 pers va först in....Dagen efteråt! Mikel svin sur...utan någon som helst kännsel i våra stackars tår älgar vi iväg till Nordstan för att äta. Jag visste vägen helt klart men mitt kära lokalsinne fick oss att gå runt halva göteborg & slutligen komma till Avenyn. Väl lokaliserade ,frysna & jävligt ont i fötterna hamnar vi på Mc Donalds... det smaka skit som vanligt men allt för att sitta som det hette just då. Där träffa vi Talang 2008 bebis röst tjejen som tydligen stalkat Mikel med sms & telefonsamtal. Hon va skitjobbig & vi tackla av henne så fortast möjligast. Tröttare pojkar fanns inte att få tag på i hela väst Sverige igår.

Idag däremot söndag lyckades vi pricka in Barn Mässan...pony ridning, balonger & skikande glin hade invaderat halva Göteborg men det gjorde inte så mycket för det var fint väder & solen sken på våra stekheta hy, mycke fläääässshiiit chicks & sköna stolar att sitta på även. MikeL kom vidare så ett big up för nästa Idol 2008 =)

image119

Gulliga pojkar utanför barn mässan.


10 budorden

1. Jag är brun, blond å en aning sket snygg!
2. Ut med det gamla & in med det nya...kort å gott, jag har precis vart å skitit.
3. En aning orolig för Engla & hoppas tösen är i livet.
4. Verkar vara en aning "Emo" enligt Madde, jag håller inte med då jag fortfarande tror detta betyder "skära-sig-i-armen-person".
5. Tycker det ska bli skitkul att åka på semester, enda orolig momentet är för hyggien artiklar nere i Bulgarien. tex...Hur bra är standarden på tandborstar, är dom rekomenderade av svenska tandläkar förbundet?
* Har dom dubbelvikt toalettpapper?
* Säljs där ICAs raklödder för 14,90:-?
* Topps? finns det förutom i sverige? Är det mycket eller lite bomull i ändarna & stora frågan är, har dom enns 2 ändar?
* shampo/balsam/tvål...är det piratkopior eller ej? kommer ja få torr hud eller fet hud?
* Finns där någon Colgate sensation White? vitare tänder på 14 dagar..??

Frågorna är många, oroligheten ökar, att vara eller inte vara ett russin?!?!

6. Har funderat lite & tänkt på ett samarbete mellan mig & farsan inom fritidsgårds koncernen, kan en eventuellt telefonterror få Sylte Fritidsgård att lämna ifrån sig  dj utrustningen till bättre behov på Hjortmossens fritidsgård där då jag kommer jobba? Det blir en senare fråga...

7. Kommer jag nån gång få träffa tjejen i Sony Ericsson reklamen som sjunger till Depeche Mode - Enjoy The Silence?
8. Kommer Morfar komma ihåg att köpa ICAs färdigblandade tacco salad på Ica Maxi överby idag?
9. Hur kommer vi komma till Idol audition i Göteborg på lördag? Fixar vi bil nr1 eller 2? Kommer det bli mycket span, kommer det vara kallt, kommer solen eller kommer regnet? bjuds det på kaffe eller måste jag springa till 7eleven? Kommer Mike få gå vidare?
 
10.  Usch vad mycket frågor.

de är såå lätt...

Heeeeeeej...
Igår starta jag å min vapendragare Pelle upp  gamla goda gänget SHB igen....dock är detta utdött in real life & tur är la det. Vi har etablerat oss via nätet denna gång, närmare bestämt Dekirm.se! Vi ska ta över & bli Gangster bossar med vårat old school gäng från den gamla goda sköna tiden här i Sylte. Tyvärr sitter halva högen inne för taxi rån, misshandlar, väskryck mm...Jag sitter 4 nätter för Taxirån :S

Vad har hänt mer idag då? jo jessica hörde av sig...allt är fixat & klart & nu är det bara tågbiljetter till sthlm som står på listan. Som nu är fixade...Jag skall ta yttliggare en spruta för Hepatit så är man clean för det oxå =)
Passet får jag ordna i slutet av månaden, då är allt färdigt för avfärd ner till sköna underbara Sunny Beach!
Sex on the beach here i come!


prisa herren...

Skatteåterbäringen är kommen, vissa är glad vissa är ledsna, jag tillhör som tur va den kategorin som är glada.
Vad har hänt för något i mitt liv nu da sen ja skrev sisst tro? Som vanligt en j*vla massa...Det är hårt å vara mig då jag har så extremt mycke å stå i. Ska försöka sammanfatta det hela lite så ni där ute kan ha lite onödigt smaskigt att skvallra om, ang semestern i bulgarien så kommer jag inte vara ensam göteborgare utan min kära blonda snygga barndomsvän Jessica skall göra mig sällskap. Hon har precis gjort slut med sin pojkvän å tyckte det vore kul med lite semester. Det tycker jag lät bra å bjöd gladeligen med henne.
Igår va jag på Laser show på Lipz, de va coolt men dålig med folk. Däremot träffa ja en trevlig flicka att dansa med, sen va de slut å vi gick skillda vägar. Idag har det vart full rulle som är standard då.
Det var mobil letar jakt för Alex räkning som gällde, det stod mellan 2 olika modeller. Vi började på Expert som tur va så hade jag snott med mig en penna lite tidigare på dagen från arbetsförmedlingen som nu kom i stor användning. vidare till Telia men vände i dörren då priserna va skyhöga å personalen inte ens hejat. Jag blev förbannad å mutra högt å ljudligt om villken jävla personal som inte ens kunde avge ett sketet Hej. Vidare till Siba där priserna va något dyrare än på Expert. Avslutningsvis så stod bara Elgiganten kvar, där var den mest attraktiva mobilen 100 spän dyrare än på Expert å eftersom vi är snåla så valde vi då expert som lycko affären för dagen. Men......då fick ja jag syn på en liten lapp där det mutades med "cykel på köpet" dock inte på just den mobil Alex ville ha, jag föreslog mina tjänster att deala till mig en cykel & tyckte detta var jättebra då han kunde sälja av skiten för nån tusing. Detta gick inte då enbart Abonemangköp var "cykel på köpet". Jag gjorde motdemonstrationer med att testa alla  ipods högtaler med ljuvlig högexplosivt hardstyle dunk från min medtagna ipod då Alex stod å försökte räkna ut vinst eller förlust på Anonemangköp. Det blev Expert ändå. Väl på Expert fanns inte den färgen kvar som va intressant utan bara den rosa, jag gjorde arab snack, "Lyssnah! då får vi den rosa för samma pris som den gråa" killen var säljkåt & gick med på det så nu är Alexandar lycklig ägare till en Sony Ericson W580i

image118



RSS 2.0