Oswald State Penitentiary aka OZ












TACK SNÄLLA BLOGG.SE ATT NI HAR SÅ JÄVLA BRA UPPKOPPLING PÅ ER SIDA SÅ ALLT FÖRSVINNER SOM MAN SKRIVIT NÄR MAN SKA SPARA & PUBLISERA! TACK!!

I fredags gjorde jag ett stort misstag, jag började kolla på en serie som jag & mina polare följt under vår ungdoms år i Sylte.  Det var i väntan på att Helena skulle dyka upp efter en utekväll då jag tog steget att dra igång första avsnittet av 6 sesonger hela 56 avsnitt på 1 h styck totalt.
Nu är det kört, nu har man börjat för 3 gången se världens bästa producerade serie, OZ!
En sesong per dag borde man klara av, då behöver ja bara stänga in mig i 8 dagar.  Jerry drog igenom det på 2 veckor så det ska man la kunna slå med hästlängder tycker ja, Tack HBO för denna underbara serie...Djupt tacksam!


I helgen har det vart lungt, igen alkohol, inga fester, inga sena utekvällar, följer mammas råd ett tag framöver nu sisådär halva hösten då det är deffning & långpromenader som gäller. Däremot har det vart fest på andra håll i Sverige, kan börja med Alex som nyligen blivit & representerar Uppsalas fylle slag. Vart igång i en veckas tid + helgen & grisat vilt, ligger nog nu på 10-i-topp på grislistan, men han befinner sig just nu oxå i en Nollning så det är la förståligt. Sen har det vart fylle slag på Allégatan i Östersund oxå inte minst bestämt hos Olov, det gick ju som vanligt & ni som vart på Allégatan & festat vet ju hur det kan vara haha.
Sen ett stort Grattis till Nemo & Alex i sthlm som flyttade in på Kronobergshäktet igår över en natt sådär oblygt, narkotikabrott & våld mot tjänsteman är inte att leka med grabbar, haha låt mig skratta högt, gäller även dig Pelle =) Ännu ett steg närmare karriärsstegens kriminella bana (Baggatell låter värre än det verkar, men som dom säger: Man har inget att säga till mot Lagens Män) 

Förövrigt var jag hos Far igår kväll & hälsade på under en kopp kaffe, det var trevligt. Sen kom Helena & hämta mig på kvällen det var ännu trevligare, Nicklas var på besök under dagen här hemma & tryckte lite bläck in my skinn. Annars är allt som vanligt i Sylte iaf, katastrofalé! Som jag alltid sagt "OMRÅDET GUD GLÖMDE" nu är det dags att tänka i nya banor grabbar! kanske ska ta den där picen nått framöver som vi alltid snackat om...

hitta lite gammalt skraffs å kände hur det börja klia i fingrarna He....he..heee...hmm.?

Kör upp lite visningsEX för skoj skull...


talet 13 har följt mig i livet, fråga mig inte varför, diggar bara designen & lekfullheten av en etta & trea.


"DESIGN"
Något skolarbete under Design & form om ja inte minns helt fel.


"SOS"
bajtad skiss från nån bok.


Under ca ett år prydde denna burk Metrotidingar runt om i staden, bussar, allmänna platser så som 3 kantiga reklam pelare, designen var olik sig från burk till burk med ett upppiggande budskap var dag. kanske gav det någon ett leende eller en tankeställare.


"OSS"
ett år var taget, dags att byta tagg =)


underbara små roliga,uppiggande,söta ja vad man nu ska kalla dom, kommer dock inte ihåg vem skaparen av dessa heter men vet att jag hitta "småfolket" i en bok vars title är "LOGOS"


"DISS2005"
Så kan en bild bli om man målar sina känslor från hur man mår i ett förhållande. 
hårt,kantigt,vasst,blödande,tomma sträckor,sprickor,djupa hål,mörker ja listan kan bli lång.
Har aldrig mer målat mina känslor...


"Gatukonsten2006"
  

Nu till en polare till mig vars psykadelic konst är helt absurt & facinerande. Surrialism är la ett mer känt ordspråk så som Salvador Dali. Titta & njut på lekfullheten i bilderna.










Älskar denna bild, till & med så att ja har funderat på att tatuera in huvudet.











Aboslut inte copyright!

på återseende....

NRJ IN THE....

Ja nu är det söndag & en mycket förinnan tom kim har blivit väldigt mycke helare, nu kan det bara gå åt hälvete men ett försök är alltid ett försök. Har förövrigt igår sagt hej då till Alex, har nog inte riktigt fattat hur tomt det kommer att bli framöver. Pratade med han idag på telefon, resan hade gått bra & han befann sig just då i sthlm centralstationen vidare mot Uppsala. Stegen efter att vi hade sagt hej då & kramat varandra var tyngre än jag trott & kände att det knöt sig i halsen. Även om att detta vad var jag ville inners inne & hade peppat han till halva året så kändes det förjävligt just då & kommer nog kännas så några veckor framöver, känns som att det kommer bli en hel del telefonsamtal om dagen till en viss Alex på mobilen. Nu däremot har jag tid för mig själv, jag är ju en ensam varg inners inne & det ska faktiskt bli riktigt skönt att få börja om på nytt, däremot kommer man ju sakna fika på Folkan, en sallad på Cafe de la cruoit, en hederlig simning ink solning på älvhögsborg, standard runda å bara gå & snacka en överdrivet massa skit & bara skratta åt allt & alla. Detta är ju förstås sånt ja kan göra med andra men det blir som lixom inte samma sak utan Alex. Fick förövrigt ett mail där det bara skrek ut kärlek, Älskar dig oxå Alex ...Your brother 4 life too my friend! kommer sakna vardagen eller bara vetskapen av att man kan smälla bort på en simpel kopp kaffe & snacka bullshit lixom. Imorn ska jag gå upp tidigt & gå iväg till Golfbanan & skjuta lite bollar. Förhoppningsvis är det fint väder annars får det bli Driving rangen under tak. Det är rofyllt & extremt avkopplande där man står i sin ensamhet & kan fundera på livet samtidigt som man bara har fokus på klubba,rörelse & boll. Kan bli en bra start på dagen faktiskt. En bra start på livet & vardagen efter sommarens galenskaper. Förövrigt var jag & Helena på kräftskiva hos far i lördags, det var trevligt men för denna gång fick det bli en snabb visit då Båda var trötta, men vi lyckades få i oss lite kräftor & umgås med folket. Ska förhoppningsvis ta över discogruppen på Sylte Fritidsgård, finns det nått bättre lixom?!?! Min dröm blir bara starkare & starkare...Nu vore det ju jävligt passande om Pelle kom ner oxå, kände för första gången på länge idag att jag saknar ansvaret som man hade för Wendy & hade ju vart super om Pelle kom ner då man kunde få hjälpa till att ta Tyson, tror jag behöver det. Tyson & Nikita är ju trotts allt i mitt liv specielt efter Wendy. Jag hoppas på det bästa ang Pelle.



Nu till Fredagen, Som jag skrev i mitt förra inlägg var det ju snack om Nrj in the park på Lisseberg. Var inte alls sugen på det tills ja såg artisterna & tänkte eeh va fan, kan la va kul att dra iväg & se dom specielt Alex Moreno. Vi älgade iväg Jag, Alex, Patrik & Andreas som förra gången. Vi tog bilen ner & jag bestämde mig för att ta bussen hem ist för att sova över hos nån bekant till Andreas...eventuellt slagga i bilen! Kom ner runt 20:30 & brakade iväg till Lisseberg för att betala entré då vi fick reda på att det precis hade slutat, bra planering! Jaja...vi drog iväg in mot Vasaparken som tydligen inte var vasaparken utan kungsparken som jag skrev om att ravet hade vart i under göteborgs kalaset. Hittade en trevlig krog vid namn Chez amir som tydligen var ett förkrökställe med suveräna alkoholpriser på ynka 20-25 spän för öl & cider. kvällen blev tidigt & lugn då vi tog första nattbussen hem 00.45 där vi fick stå halva resan men det var det värt då Alex hittade nån stackare där som tyckte det var väldigt roligt att ha barnunge nivå snack med en full Alex. Vi fick oss några roliga skratt tills vi började bli förbannade & bad han va tyst. Tror Alex döpte han till "Henrik, 48 bast & fågelskådare".  Nä men känner att motivationen i mitt skrivande ligger inte på topp så då är det ingen ide att fortsätta. kommer tillbaka som vanligt då jag är på topp & överdrivet sugen på att skriva roligheter =)

på återseende...

Lite bilder från Helgen.


Fjantbild på Milos balkon i Sylte i väntan på Alex.


Milos njuter av nikotinet i solskenet som inte synts till på flera dagar.


Jag hitta en rolig gubbe längst upp på Avenyn.


Och självklart skall det antastas, stackar gubbe.


Alex, John men vi kunde kalla han Maria & jag...tydligen polare med Nemos lillebror. En vilsen Värmdöbo i Göteborg.


Jag, Andreas & Patrik påväg mot Chez Amir i väntan på att Alex pissar!


Hitta Josef & Malek på Ches Amir bara sådär oblygt


Alex i egen hög person inne på Ches Amir


Bussresan hem.


Destination Sylte, bara sadla om till ghettostyle med rövhäng om man ska överleva i detta kråkområde.


Hitta en urinerande Bengt aka Beng!


Alex försöker med något jag inte riktigt förstått mig på ännu. Men det är ju Alex^^


En väldigt trött kim + en finsk thailändare vid namn Johannes.

Ännu lite minnen+Hyllning till Ismen

Satt precis & läste Robins sammanfattning av Sunny Beach´s -08...det var helt underbart & nu vill man verkligen tillbaka trotts att man bara inners inne just då ville spränga detta lilla ställe vid namn Sunny Beach. Det är så konstigt för ena dagen vill man verkligen lägga sina sissta pengar på en jätte bomb mendans andra dagen kunna tigga till sig till en Lägenhet & bara leva i detta underbara Party ställe... Jag som många andra sa för ca en månad sen idag att Sunny Beach kommer man ju aldrig åka till igen, men frågan är...hmm..?? jaja det är långt tid kvar mycke kan hända, mycke kan ändra sig & mycke kan bli mycke! Tänkte lägga upp lite av musiken vi i stort sett levde för där nere & var en stor krydda i vardagen som satt många minnen iaf för mig & jag tror resten av gubbarna oxå. Vart vi än kom skulle det lyssnas på ISMEN! Fanns inte ISMEN där så gick vi till nästa hak & la på minnet att tills nästa gång skulle det med en cd skiva dit oxå så vi hade flera barer att röra oss på...för det va ju inte direkt snack om vart,hur eller när precis utan det enda som gällde va en bärs & Ismen, då kunde man känna att livet var underbart & inte behöva ansvar, krav, vardagen och verkligheten i Sverige som Robin skrev i sin blogg. 
 
VARNING! (Dessa texter är inte gjort för för det fina örat, jag tar inget ansvar för bestående psykiska men)  =)

 

 

 

 

 




 


Johan & Micke Säger som Robin, Tack för en underbar sommar!


Ännu en förjävlig natt!

Glömt att berätta att jag blivit sjuk som en palsternacka utan näring! Halsont,snuva & total förvirring...det sistnämda är ju standard även om man inte är sjuk. Var ute en sväng igår & träffade Alex, sen gick jag hem tidigt & tänkte att ja kunde somna in till en film på datorn, men icke!! Valet blev Arns Rike av Jan Giou, sicken skit! inte ens en enda liten secund somnade jag & fick kämpa mig igenom denna 2 h film. Fundera allvarligt på stämning! Känner mig som en uppstoppad bäver, så just nu sitter jag med en hederlig kopp tee med en liten klick honung i..smakar fa...aan! lyssnar för övrigt på Solarkis mixtape @ hard.fm...tror mer på musik som medicin. Nu är det bara 3 dagar kvar tills min käre broder Alex åker till Uppsala...Det svider!!! Det är tänkt att det skulle bli en trip ner till Göteborg idag & gå på Nrj in the park på Lisseberg. Får se hur det blir med den tripen. Får balja in mig tee & leva på nässpray idag. Passande att bli sjuk nu när The Big Day Of The Summer är Tomorrow :( Ger mig fan på att det är Egon som fått mig ännu sjukare än vad jag redan var. Att man alltid ska hamna i trubbel vart man än befinner sig. Men sådana är vi skapta tror jag, Olov, Pelle & jag...

nä nu årkar jag inte skriva mer..
på återseende...


johoodu! om man bara vill så

Nu ska ja tokblogga om en helt onödig nyhet jag såg på Aftonbladet.se, Hur du gör dina egna sexleksaker med det du har i hemmet...men hallå elle?!?! va fan är de frågan om...& detta har dom mage att lägga ner tid på att trycka ut som "Nyhet" när halva världen är i krig & samtidigt som detta, Os i Peking pågår! Jag blev först förbannad & tänkte skicka ett upprörande mail till redaktionen i brist på annat så som Rickard Olsson fick klagomål på Nazist-skämtet han drog i SVTs Os soffa då Tysklands Dam landslag toska fett mot Brasilien...Men sen va jag inne en snabbis konstigt nog på mannen bästa ställe, toaletten (ovanligt att man befinner sig där inne..aah elle näähee de va det ju inte) & fick syn på att jag faktiskt ägde en av produkterna dom gjorde så jää...vla bra uppfinning av, kort & gott en Eltandborste! Ahaa så va händer nu da? Ah ja fattar ingenting, tror nog den får stå kvar där den står. Eller kanske hyra ut? Jaah varför inte? 
kontakta mig på e-mail om så fallet skulle vara, den är ca 1 år gamal, aldrig bytt borste & med i hyrningen ingår även lite fasttorkad colgate whitefresh mentol på munstycket som grädde på moset. Bara höra av sig vid intresse 


Egon!

Ja som ni alla har läst så hade jag ett husdjur..Hade! Han brände sina broar & blev livstid portad då han försökte mucka.
Iaf vid 00.30 igår natt hade fanskapets lyckats ta sig in i rummet på nått vänster, jag blev ju förståss rasande & gick i taket! En vild & svettig kamp på ca 3 ronder utfärdades, stolar kastades, tavlor åkte i backen, datorer flög hej vilt & sängen åkte upp & ned innan segraren vann som då ännu denna gång blev jag då. Ett stort grattis...Tack..tack.tack så mycket!
- Jag visste hela tiden att jag skulle ta han, stor i orden liten på jorden som dom säger!

just nu simmar Egon omkring i Trollhättans avlopp kan jag ju meddela! Har han mage att kommer tillbaka nu efter två stora förluster  så kapar jag han direkt alltså ! Det blir brödrosten....




Förövrigt har jag inte skrivit så mycket info vad thn crew har gjort det senaste, kan börja med att förra fredagen åkte vi ner till Göteborgs kalaset. Jag tänkte slå två flugor i en smäll & träffa Levis men då berätta min kära vän Jonte (glädjedödaren) att Levis befann sig i Sthlm på Ung08 Dj Battle i Kungsträdgården. Så de sket sig ju rätt rejält! Iaf det va ju bara till att älga ner & ta kvällen som den kom, det var jag, Alex, Patrik & Andreas....självfallet var allt bestämt i sissta secund som alltid då stressen låg på topp! Väl nere i Gbg gled vi mot Vasaparken där vi hittade ett Rave mitt i smeten...det va helt ok, såg massa skumt folk som var allt annat än alkohol påverkade & vi bara väntade in pikébussens tillslag fast det blev inget av det konstigt nog. Patrik blev för full & lyckades ramla med en flaska cider i handen som resulterade i ett djupt jack. Det blev som vanligt gruppmöte, Alex insisterade på att sy, jag, Andreas & Patrik var emot. Då i detta möte kommer det fram en tjej & säger att "- Jag är undersköterska & harde erat samtal"  & bad att få se på Puttes hand. Hon höll med Alex & sa att detta borde nog sys, då kommer det en kille & puttar bort undersköterskan & säger "-Du  jag är snickare får se, nääh nääh nääh detta behövs inte sys"  klockren dude! Haahaa...






Gruppmöte med undersköterskan & snickaren =) Patrik i mitten :)
 


på återseende...med flera crazy storys.
  

Husdjur!

Jag har ju alltid velat ha en katt men jag är ju synd nog allergisk mot fanskapen!
Igår däremot hitta jag spindeln Egon här i rummet, han var trevlig & berättade för mig att det va mycke större plats när jag va utomlands & va en aning grinig, men ändå trevligt att få lite sällskap. Vi hade en trevlig konversation, jag bjöd på fika kaffe & bulle tills han fick någon sorts koffeinöverdos & skulle attackera mig. Jag blev ju självklart förbannad & använde självförsvar med en & annan rundspark samt lite slag under bältet, inte shysst men va skulle jag ta mig till lixom. Det hela slutade med att jag va tvungen att slänga ut han & porta han från rummet då han gapade & förde ett jävla oväsen. Så nu är Egon inte mitt husdjur längre. Det gjorde jag klart för han högt & strikt att ska det va på detta viset så kunde han drå åt h*lvete & aldrig mer komma tillbaka. Sur som en gnu tassa han iväg på sina 8 ben & mummlade nått om jävla tönt samtidigt som han vände sig om & peka finger! Jag hota med polisanmälning & tog kort på han så det var ingen ide att försöka komma tillbaka för då blir det besöksförbud! 
Mycke ska man va med om...


Bildbevis ifall han motanmäler!


Idag har jag & Alex kollat på Os, det va höjdhopp med Stefan Holm. Det gick åt hälvete! Guldet gick till Ryssen.
Förövrigt har vi vart & fikat hos en god vän vid namn Mäti, det va trevligt. 
Såg just nu att Vårat underbara sunny beach band KICK kommer till Trollhättan! ÄNTLIGEN!  
Nu är det dags att sova...God natt

haha

Ett citat ur årets roligaste komedi: Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay

- Jag är rädd för att jag alltid kommer att vara ett ensamt nummer som roten tre.
En trea är allt som är bra och rätt.
Varför måste min tre vara utom syne, nedanför en vinnande kvadratrot syn?
Jag önskar att jag istället var en nia.
För en nia skulle förhindra detta onskefulla trick med lite snabb räkning.
Jag vet att jag aldrig kommer att se solen.
Precis som 1.7321.
Sådan som min verklighet, en ledsen irrationell.
Men lyssna vad är det jag ser?
En annan kvadratrot av en trea.
Som har stilla kommit valkande förbi.
Tillsammans vi nu multipliceras.
Att forma ett nummer vi föredrar.
Jublar som ett heltal.
Vi bryter oss loss från våra förfärliga band.
Med magiska trollstavar.
Blir våran kvadratrots täcken otäckta.
Och kärleken för mig har förnyats.

Sååå extremt dålig dikt...men vem kommer på en sådan ? hahah wtf!
Detta tog mig ju bara 10 min att skriva ner men men...
& till denna "Em" som skrivit kommentarer...
1. Jessica heter denna blonda tjej som jobbade på frankys, en barndomsvän till mig...
2. Jakob stämmer extremt bra med dessa underbara skåningar...haha villka lirare..

på återseende


test


tralala

Lägesraport just nu: REGN & BLÅST!
Nu vart de ju kul...
Inväntar Vapendragaren på en tripp ner to the city, pakito slaskas ut vänligt men ändå lite angenämt så där oblygt i högtalarna.

Av House är du kommen av House ska du åter blir....

på återseende 

ja varför inte!!!

jo men tack, jävligt shysst! är det inte meningen att sverige ska ha något fint väder elle ?
nu har det vart skitväder sen jag kom till trollhättan i torsdags, 7 DAGAR! Va är det frågan om igentligen?
ska man behöva punga loss halva åhlens suntan avdelning för att ens bli en aning brunare? nä ja blir förbannad!
förövrigt så ska das Värmdö boys på Riga kryssning idag, det kommer ju gå som det går...Svinresa helt enkelt!
kul för dom, tack för att man blev bjuden grabbar bra vän!
man får la sitta här i regnet & tycka synd om sig sj helt enkelt...roligare blir det inte.
Idag fyller min vapendragare Alex 20 år! Grattis....ikväll blir det middag ute på något fläschiit ställe.
Förövrigt så verkar jag vara en viss dragning denna sommar till mina kära bevingade vänner inte mindre än getingarna. Shysst! & jag som är allergisk. Dessutom är jag väldigt ledsen över att jag inte fick se Pakito på Den Glade Viking i Sunny Beach, inte kul alls...

Händer just nu: lyssnar musik, inte mindre än Pakito & drar i mig lite kallt kaffe, det är grejer det.
Snart är det dags för Qlimax 2008 Måste dit!





Temperaturen just nu: kallt & jävligt mycke regn!

på återseende... 


Kung I Baren...Jag & Milla aka färsken

regn,trötthet & en stadig kopp kaffe

ja tack sverige för ert underbara väder! jag tror ja ska flytta till norge ist.
sitter här ensam & lyssnar på min underbara musik & vet inte vad ja ska göra. kanske se film, kanske ut å hoppa på ett ben i regnet kanske med en kopp kaffe för att göra det hela lite spännande, kanske inte göra något frågorna & funderingarna är många just nu. En sak som jag gillar är ju bara å¨kasta i soptunnan eftersom de inte finns nån sol...tack Åhlens för er underbara sun tan avdelning =)
kanske skissa på en ny tattoo aaah de lät kul. säga som farmor sa till mormor & morfar när hon såg mig i linne för första gången innan jag drog till sunny beach. - Men herre GUD! låter ni pojken göra som han vill?
haha älskar dig oxå & ja förstör inte min kropp...konst farmor =)

 "member of MS13" tror de va oscar som kläckte de i sunny beach.

denna dagen är en sån dag man saknar livet i bulgarien. glida ut å ta en öl å snacka skit i solen. kanske hoppa i poolen en sväng & upp å ta en ny öl för ynka 5 sek, skratta åt fula tyskar & driva med infödingar som inte förstår svenska.ha nemo & robin som gör det mest galnaste grejerna brevid sig & bara låta skrattet komma ur munnen... kanske få uppleva ett yyyyyyyyh igen sådär oväntat från nemos håll. se vasko skaka på huvudet & som vanligt ha anka the volym hater springandes runt runt på olymp. råka sjunga med i en ismen låt, råka alla va med på "du kan sammanfatta oss med 2 ord" med en härlig hand upp i luften. ja vad säger man...minnena är många =)
"ditt lilla jeeevla...."
saknar lazurs underbara discoanläggning, helt underbart att fått spela där. Droppa in på Frankys & ta en gratis "Dagens" (Vodka, cocoslikör, wild berry juice, svart vinbärsjuice & en lime klyfta på de!) där snackar vi grogg folk!
snart är det den 23:e...jag längtar, jag saknar, jag får fjärillar i magen.
Alex fyller snart 20 & snart en fulländad man. jag vet vad han ska få i present. det vet inte han hehe...

avslutar detta idag men en kommentar från morfars syster.


"- Nämen hej kim! lever du?"


lite lösprat

Hej alla!
jah nu är jag äntligen hemma i trollhättan igen efter 11 veckors förvirring samt boende i en resväska. det va sjukt nice å träffa alex tyvärr så lämnar han mig då han fick chansen att plugga i Uppsala. Så nu ska man dit upp å grisa oxå =)
ja vad har hänt då? jo va på yran i östersund. gammla vänliga gänget, jag,pelle,olov,nishan,thony,daniel & några till...det va kul men kroppen börjar tära på fest. igår va jag & alex på kräftskiva, vi skulle firra kräftor å allt va planerat å klart trodde vi. kräftjävlarna är ju frysta & skulle tinas i 1 dygn innan. kunde ju inte vi veta & absolut inte alex som aldrig ätit kräftor. så där sprack det ju med en gång, hade till & med firrat partyhattar! jag föreslog kebabpizza men det blev kräfttjärtar & räkor på burk ist. skit som skit lixom. kvällen va la lyckad inte vidare värst med drag dock. trångt & jävligt men alkoholen va ju med så de spela la ingen roll igentligen. kvällen avslutades med en sleep over hos alex boy.
Förövrigt har jag skaffat mig ett smycke till, tack nicklas för bra jobb. det va flipé med studioé på pensévägen igår.




RSS 2.0