Guru josh...

Tanke på det, så är jag faktiskt inte sämre än att redan spelat sönder denna låt i sommras. En aning trött påt. Men som sagt vi är ju bara från sverige & ligger året efter med låtar. 
Halv coolt med LP, trodde jag faktiskt inte du hade fabo Mac, kan bara betyda en sak. DU BÖRJAR BLI SÅÅÅÅÅ GAMMAL.
Muahaha...

Ses på Lördag!


Lottokungen

Jo fan jag vann ju på TIA lotter igår oxå, hela 60 spän!! Fast jag köpte nya så nu har jag bara vunnit 30 spän. Nån gång sitter den där med en 10.000 kroners vinst rakt ner i fickan! Fattar ni hur mycke lotter jag kan få för det eller!!


Nu är det spikat!

Efter mycket letande, läsande & otroligt mycke ögongnuggande så verkar min totala zoobutiks visit varit helt onödigt.
Jo jag va ju inne i en sådan härom veckan & skämde ut mig, som vanligt!
så här gick det till:


Kim: - Heeej, hej! DU jaaa har ju en liten fråga va!
Ja ska ha en manet i ett akvarium har ni sånt?
 

Zootjejen: - Öhhh nej!

Så gick det med mina planer att punga loss en lagligt & hålla upprättelse i havet, men icke! Så nu återstår bara ett alternativ, Unda badstrand ute hos farsans husvagn. Där är det saltvatten då ska det la gå & hitta nån manet där ute. Härmed börjar expedition manet jakt. Frivilliga kan höra av sig i jakten på den perfekta bränn maneten. Kommer inte kunna nås på telefon under tiden juni-september då jag förmodligen ligger på sjukhus i koma efter att fanskapen gått ihop sig i sammlad trupp med motattack.
Se min blogg i mobilen, Im just get TAGGED

Nu kan du TAGGA min blogg rakt ner i mobilen!

Hur man gör:Tanka hem TAGG programet gratis via denna länk:


Ny design

Eftersom det är så fläshigt att pimpa upp sin blogg så får ja la ta å göra det.
Kommer alltså ligga nere i bloggandet, lär la inte märkas av så värst mycke mer än vanligt då jag inte är så ON å skriver nu för tiden.

Med Vänliga Hälsningar....

 

I am a Pilgrim addictsSatte mig för en stund sedan & gav mig själv Pilgrims nyaste vår 2009 kollektions update.
Den är som vanligt tung, glödande & trevlig. Självklart fick man shopping panik & hade utan tvekan kunnat lägga en 5000 spän direkt på smått å gott. Tråkigt värre är det att min lilla stad inte har något större utbud av Pilgrims smycken men tur är la det. Känner mig lite dålig att jag inte äger mer av deras smycken & får nog börja göra en 2009 års planering av smycken. Sitter just nu bara & trycker på en pinsam sammling á 4 ting. Pinsamt, oansvarigt & jävligt självförnedrande om jag själv får uttala mig.

    www.pilgrim.dkRSS 2.0