Let me Represent Uniforms.For.The.Dedicated!

Även om inte flertalet av deras plagg tillfreds ställer mig så måste jag ändå erkänna att man får en helt annan syn genom deras sätt att framhäva sin nya kollektion, Hyllad för nog en av dom mest coola annorlunda sätten att sticka ut bland världens catwalkar!

Uniforms.For.The.Dedicated spring/summer 2oo9

http://www.zoovillage.com
http://www.egosweden.se
http://www.blue-online.se/
http://www.bobbydazzler.se

är bara några av alla butiker man kan hitta deras kollektion.
Vårdag

Idag har det märkts att våren faktiskt kommer att komma även till Sverige i år. Tidigare har ju tveksamheterna funnits där med fallande snö för inte mindre än 2 veckor sen. Jag har idag varit med flickan på vår skor jakt. Jag hitta inga, dock blir det inga BB dojjer iaf, dom va fula & satt värre än en Kines i ett smugglingsfartyg.

Jag har dock skickat efter ett par:

Shoe The Bear...Kanske 2008 års coolaste doja! Ett dansk bolag som står för street designen. Dock har dom bara 3 återförsäljare i hela världen & ute i god tid som man alltid är så har man ju så mycket att välja mellan. Det blev ett par av dessa.För att slippa frakten på 90 spän så var det inte någon värst stor tvekan på att kasta ner en mycket vacker halsduk av märket Whyszeck oxå. Kan ju inte direkt påstå att jag väntar tills nästa höst då jag kan börja använda min halsduk. Men nu finns den i min ägo som sagt.I söndags fick jag desutom en Fredd Perry T-shirt & en långärmad randig Blueprint tröja av Heléna, hon är allt bra snäll. Ibland lönar det sig att ha en flicka som jobbar på MQ :)

Idag som alla andra gånger vi är ute så springer vi alltid in på MQ, hittade 2 st vardags t-shirts där för snuskigt billig peng av märket Emilio. Sen av ren gentlemanaskap fick hon ett par solglasögon av mig som hon ändå tänkt köpa. Det blev en billig affär för mig dock dyrare för henne när jag erbjöd mig att hon kunde få köpa ett par nya Pilgrim brillor åt mig. Hon gick inte med på det.
3 helt vanliga men ändå rätt fräscha små ting. Görs bra på en kropp som min. Nu återstår enbart vårskorna & bröllops outfiten. Ska försöka få tag på en snygg stor Bag. Får inte va för dyr & inte för vanligt märke, har desutom satt morfar på span att kolla på såkallade Hästköpar plånböcker, hittade en grymt snygg Bläck plånbok idag på MQ men känner att 599 spän inte är min starka sida att punga ut en simpel plånbok av modell ASstor! Hittade tyvärr ingen bild på någon av deras plånböcker eller kortetuier. Men snygga är dom iaf.

Nu skall jag somna in till P3 Dokumentär.

En ganska cool musik video!Niels Van Gogh - Integrity & Honesty Orginal Video 2oo9


Ja saa ha...

Nu börjar våren komma & jag sa ha ena doja!

2 par faktiskt.

1 st Björn Borgsamt 1 st Fred PerrySedan går jag & väntar på en Vasuma jacka som inte riktigt verkar nå ut i butik?
VAD ÄR PROBLEMET? Ge hit jackan, behöva vänta flera veckor på information om plagget. Mycke dålig stil!
Tung Pjäs! Kan vara bra att ha när jag är ute & seglar i Skärholmen till sommar då det är en Windbreaker jacka. Dessutom är det ett svensk varumärke & det ska vi ju hylla så mycket det går, därför dricker jag Arla lätt mjölk varje dag.

 


RSS 2.0