...


Ja men vad vore en värld utan KIM...


Lisebergs kanins lover

Hej,
Var i Götet i söndags & strosa omkring med Heléna. Det var mysigt! Där förtärde vi snabbmat, riktig "äkta chokladmjölk", samt inte vann ett skit på godis hjulen. Men Darin var där! Inte heller blev det någon skridskoåkning som Liseberg erbjöd men dock lite presenter samt julklappar. Sen skämdes Heléna när jag kom på min ultimata briljanta idé att ta ett kort med kaninen för att skicka som GOD JUL kort till Grön on the kåk. En annan är ju tuff å älgar fram bland barnen på "kanin land" med armarna i luften. Kändes riktigt mysigt faktiskt... Så nu har man ju precis vart & tryckt ut pictures på stan.

MVHObservera höger ben på kaninen...^^

JAG HAR LYCKATS

Tanken med att droppa upp lite bilder på före & efter bilder var ju faktiskt i grund & botten att få gänget att må dåligt. JAG HAR LYCKATS....

"Postat av: Valentin

Skämtar du med mig!?!? Vad hände med den blekfeta blondkim som jag känner? Lack jag är nu! När man själv sitter i misär så är andras framgång det värsta som finns! Dö....

2008-12-12 @ 22:29:40
URL:
http://ganget.webblogg.se/ "


Mitt andra hem, gymmet!


MAT
=
STYRKA


Från blek till brun, från otränad till påbörjad vältränad...

Efter att jag i stort sätt dagligen besöker mina sthlm´s polares rätt vrickade & elaka blogg som mestadels handlar om att förnedra samt göra livet surt för människor (oftast riktad mot det kvinnliga könet) som just grabbarna har mött i sina liv. ABSOLUT INGEN LÄSNING FÖR DEN KÄNSLIGA PERSONEN SAMT FEMINISTER! LÄSES PÅ EGEN RISK!!
 http://ganget.webblogg.se/

Iaf så har dom tydligen fått för sig att leva nyttigt under 2 veckor så jag hade tänkt köra samma grej, fast min period blir några månader dock.Mest för att visa hur värdelösa dom faktiskt är haha!!
Här kommer lite nuvarande statistik samt bilder.

Från ett kalorisnålt Östersund anländer jag till Trollhättan med den brutala vikten på knappa 68 Kg i början på september 2007. Kan vara bra att veta. Jag är en riktig upp-å-ner människa.

Fördel: Tränat sedan ungdoms åren, slutat röka.
Nackdel: Snusar, kommer från ett 2 års totalt uppehåll av något som ens skulle kunnas räknas som träning, levt ca 2 månaders tid i Bulgariens partyhjärta number one = en 80- årings värden invärtes.

Innan Bulgarien, 10 maj.
Ca vikt: 75-77 KgEfter Bulgarien i augusti.
Ca vikt: 77-80 Kg.Nu kommer vi till det roliga.

Just nu:
Vikt: 71 KG
Tränat sedan 15 September 2008. drygt 3 månader.
Träningspass: 5 dagar i veckan/ varje 8:e vecka 1 veckas vila.Om ca en månad då man slutat drömma mardrömmar om all jul mat & marsipan grisar så kommer det en update igen.
Allt GÅR om man bara vill! 

   

 


en rubrik som inte finns...

Hej.
Efter att ja suttit & läst lite olika bloggar så fick jag ett väldigt sug att plynta ner lite text.
Julen är ju snart kommen & tvärr är snön här. Folk som känner mig väl vet att jag hatar kyla, snö & slask. Min kropp mår bäst i klimat runt 25+. Förhoppningsvis är skiten väck inom kort & solen börjar titta fram.
Jag har förutom det inte vart så aktiv alls med något. Gjorde min första vecka på Hjortmossens fritidsgård nu i veckan & under helgen går jag att besöka på Sylte fritidsgård.

Mvh

Muskelbyggargym Vs. Framtidsgym

Asså...hej !
Testade på ett annat gym idag, till vanligheten i mitt liv knegar ja på gamla hederliga muskelbyggar gymmet men tänkte att jag skulle kanske behöva förnya mig lite bla. i fettförbränings utövningar så som Cardio. På Muskelbyggar gymmet finns inte allt för fläshiga maskiner med högteknologiskt bakgrund, inga nykaklade duschar, inte frächa snygga växter som får det till en liten trevligare miljö. Däremot på Framtidsgymmet så finns det väldigt mycket högteknologiska maskiner att fördriva träningen med, samt allt annat som jag skrev inte fanns på muskelbyggar gymmet. På både gott & ont må jag säga.

Jag är ju inte den som dömmer utan att utforska men frågan är ju om man verkligen behöver all denna teknologi, dessutom lökar det på 400:-/mån. 
Inte för att någon någonsin kommer bry sig om detta inlägg men mest för att jag själv ska få skriva lite. Här följer ett gäng bilder på gymmen samt prislista.

  

Träningskort  Medlemskap  Dep avgift  Totalt kr  Giltigt:
1 050 kr          150 kr (Sen)       50 kr       1 250 kr     12 månader 
600 kr             150 kr (Sen)       50 kr        800 kr        6 månader 
350 kr             150 kr (Sen)       50 kr        550 kr        3 månader


  

   
  Pris  
 1-gångsbesök110:-  
     
 Autogiro   
 12 mån 398:-/månad  
 12 mån, sambo 725:-/månad  
 24 mån 370:-/månad  
 24 mån, sambo 680:-/månad  
     
 Kontant     
      
  12 mån  4.700:-    
  12 mån, sambo 8.600:-    
  24 mån  8.800:-    
                                  24 mån, sambo 15.900:-  
     
  Övrigt   
  Medlemsavgift 380:-/person    
       

    
   

RSS 2.0